Η Ψυχή Των Συναισθημάτων

Ο πύργος- η ψυχή των συναισθημάτων είναι οι συνεχείς αναζητήσεις μέσα μας οι διαφορετικές εικόνες της καθημερινότητας και οι αλλαγές της ψυχής μας.

Ταξίδια στο παρελθόν, στο παρόν, στο μέλλον, από ανθρώπους που αγγίζουν σημαδεύουν την ψυχή μας και μένουν-ζουν πάντα μέσα μας.

Μια καθημερινότητα σε ταξίδια άγνωστα που ο εσωτερικός μας κόσμος δημιουργεί κάτι που του λείπει.

Δεν γεννήθηκα να τα ξέρω όλα, γεννήθηκα να τα μάθω όλα, να ταξιδέψω με το πνεύμα και την φαντασία και να δημιουργήσω τους δικούς μου δημιουργικούς, μοναδικούς κόσμους, μέσα σε μια καθημερινή πραγματικότητα όμοιά με όλους μας.

Ο πύργος- η ψυχή των συναισθημάτων είναι η ψυχή μας που αναζητά την ευτυχία στο παρελθόν, στο παρόν, στο μέλλον, να μπορέσει να κρατηθεί από την απουσία ανθρώπων που δεν είναι κοντά της και καταλήγει ότι η πραγματική ευτυχία είναι μόνο στον εσωτερικό μας κόσμο και στην γαλήνη μόνο της δικής μας ψυχής που ποτέ κανείς δεν θα καταλάβει.

Επανδρώνουμε την ψυχή μας φτιάχνοντας ένα σφυρήλατο απροσπέλαστο τείχος προστασίας.

Έτσι γινόμαστε μοναχικοί ψάχνοντας να βρούμε κάποιον άνθρωπο να μας καταλαβαίνει.

Μυθιστόρημα

2 Ιουλίου 2019 – 08 Απριλίου 2020

Η ψυχή των συναισθημάτων

Ελπίζω να σας ταξιδέψει εκεί που η ψυχή θέλει.

Να γίνουν οι ώρες ανάγνωσης, το παραμύθι που θελήσατε να ζήσετε.

Ένα αληθινό παραμύθι μιας αγάπης που ονειρευτήκατε, να την ξαναζήσετε μέσα από τις σελίδες ανάγνωσης του μυθιστορήματος μου.

Πραγματικά η αληθινή αγάπη, ο μοναδικός έρωτας που ταξιδεύουν την ψυχή και βρίσκεσαι στον επίγειο παράδεισο αγγέλων, γεννιέται μια φορά!

banner_home_2

Δημοσίευση

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
5 1 Vote
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε Όλα Τα Σχόλια