Η Ψυχή Των Συναισθημάτων

Μόλις πριν από λίγες ώρες ήταν με τον αγαπημένο της σε ένα πολυτελέστατο εστιατόριο και μιλούσαν.

Τι όμορφα που ήταν, αυτή και ο Άλεξ της.

Μια αγάπη μοναδική στα χρόνια, ένας έρωτας που θα καίει αιώνες την ψυχή της, γίνεται κάθε μέρα πιο δυνατός, τώρα όλα αυτά έμοιαζαν με παραμύθι, σαν αυτά που της διάβαζε η γιαγιά της πριν κοιμηθεί.

Παράξενα πράγματα που συμβαίνουν μόνο στα σκοτάδια, δεν ήθελε να θυμηθεί γιατί σαν παιδί την τρόμαζαν αλλά ταυτόχρονα την γέμιζαν με φαντασία και εικόνες που μόνο αυτή ήξερε και είχε στο μυαλό της.

Κατά κάποιο τρόπο ζούσε το κάθε παραμύθι μέσα από την διήγηση της γιαγιάς της, την ταξίδευαν σε κόσμους που μόνο η σκέψη της μπορούσε να πάει!

Τώρα ήταν μόνη της, έπρεπε να αντιμετωπίσει μια πραγματικότητα που ποτέ της δεν είχε φανταστεί.

Πάλι αυτό το παράξενο μυστήριο άρωμα στο χώρο, πόσο της άρεσε!

Την χαλάρωνε.

Αισθάνθηκε κάποιο χέρι να της χαϊδεύει τα μαλλιά, μια ανακούφιση, μια τρυφερότητα, ένα σκίρτημα στην καρδιά της, χτυπούσε τόσο δυνατά που νόμιζε ότι θα σπάσει!

Δάκρυα στα μάτια της, έκαιγαν τα μάγουλα της, δεν γίνεται, δεν μπορεί, αυτό το ήξερε πολύ καλά για να είναι αληθινό και όμως το ζούσε.

Ο αγαπημένος της ο μοναδικός άνθρωπος που ερωτεύτηκε ποτέ τόσο δυνατά, είναι εκεί μαζί της να της χαϊδεύει τα μαλλιά, που και αυτόν μόνο σαν παραμύθι τον είχε στο μυαλό της, ερχόταν μέσα από τα λόγια της γιαγιά της, την μάγευε την έπαιρνε μακριά και ζούσαν μαζί σε ένα όμορφο κόσμο που κανείς δεν τον ήξερε, τον είχε δημιουργήσει η ίδια για να μπορεί να ξεφεύγει από την πραγματικότητα και να ζει σε κόσμους που της άρεσαν τόσο, της δημιουργούσε τόσο ευαίσθητα συναισθήματα, όμορφα, πρωτόγνωρα, μοναδικά, που όμοιος της αμφιβάλλω να είχε ξανανιώσει.

Αγάπη μοναδική, αληθινή, γέμιζε την ψυχή της, την ζωή της όλη, γιατί άλλο από την αγάπη δεν την ένοιαζε.

Μεγαλώνοντας ήθελε να γνωρίσει μια τέτοια αγάπη, έναν έρωτα σαν τον δικό της, σαν αυτό που είχε δημιουργήσει στις σκέψεις της, αλλά η πραγματικότητα από το παραμύθι διαφέρουν πολύ!

Και τώρα ένιωθε ο πρίγκιπας της, να την χαϊδεύει, να ζωντανεύει κάθε λέξη της γιαγιάς της κάθε φαντασία που είχε φτιάξει χρόνια τώρα .

Χαμογελούσε το πρόσωπο της όλο έλαμπε!

“Άλεξ αλήθεια υπάρχεις για μένα!”

Η καρδιά της δεν άντεχε, ο κάθε χτύπος της ακουγόταν σε όλο το χώρο!

Άνοιξε τα μάτια της, πάλι όλα ψεύτικα όλα τα είχα ονειρευτεί

Πρώτα η Αλίκη το κοριτσάκι αυτό που ξαφνικά την πήρε να παίξουν και τώρα ο Άλεξ κάποιον που δεν είχε συναντήσει ποτέ μόνο στα παραμύθια!

“Βαλίνα άστην να ξεκουραστεί λίγο είπε η Αλίκη στην καλή της νεράιδα!”

banner_home_2

Δημοσίευση

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
5 1 Vote
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε Όλα Τα Σχόλια