“Το Μυστικό Νησί Που Ζωντανεύει Τις Νύχτες”

Κάποιο ατύχημα τον τελευταίο καιρό δεν επιτρεπόταν να παίζει με τα άλλα παιδιά της αυλής και η Δανάη ήταν εξαιρετικό παιδί σαν την μητέρα της.

Χάριζε στην μικρή κορούλα τους το γέλιο και την ευτυχία που είχε ανάγκη μέχρι να αναρρώσει.

Η Ναταλία ανέλαβε να της κάνει μαθήματα να μην μένει πίσω από τα άλλα παιδιά και έτσι τα δυο κοριτσάκια συνδύαζαν μαθήματα και παιχνίδια.

Δύο έξυπνες, όμορφες, μικρές κυρίες .

Οι μέρες ήταν δύσκολες έπρεπε να δουλέψει πολύ.

Κάποιες αρχαιολογικές ανακαλύψεις απασχολούσαν πολύ τον Φίλιπ.

Μαζι είχαν μάθει πολλά μυστικά αρχαιολογικών ανακαλύψεων.

Κανείς δεν γνώριζε στο νησί.

Ξέθαβαν μαζί μια ιστορία περίεργη και ήθελαν να είναι σίγουροι για το εύρημα τους.

Πολύ επικίνδυνο και για τους δύο.

Πολλές επικοινωνίες με σχετικά μεγάλα πανεπιστήμια στο εξωτερικό.

Με τον καιρό έδειχναν ενδιαφέρον στην ανακάλυψη τους.

Ο Φίλιπ με την βοήθεια του Αλεξ στις υποβρύχιες καταδύσεις, τις έμπειρες γνώσεις που είχε στα επιστηνονικά έγγραφα, τον βοήθούσα.

Η Ναταλία δεν ήξερε για την άφιξη του Αλεξ στο νησί και ότι ο Φίλιπ συνεργαζόταν στην καινούργια ιστορία που είχε έρθει στο φως.

Ο χρόνος που είχαν αφιερώσει, πολύτιμος.

Ηταν πολύ φορτωμένη με εργασίες, δεν έμενε χρόνος να μιλήσουν, παρά μόνο για την δουλεία, έτσι της ήταν άγνωστο για την άφιξη ενός ακόμη πολύτιμου συνεργάτη.

Η Ναταλία κάθε πρωί διέσχιζε την όμορφη μικρή ρομαντική πλατεία του νησιού.

Ένα μικρό άνοιγμα στο κέντρο της χώρας, γύρω γύρω όμορφα μαγαζάκια με τα τραπεζάκια βγαλμένα έξω στην πλατεία, να μοσχομυρίζουν τα κρουασάν και ο καφές, να σε παρασύρουν να θέλεις να καθίσεις να απολαύσεις ένα όμορφο πρωινό ξύπνημα παρέα με ανθρώπους του νησιού φερμένους από μακριά.

Να σου εξιστορίσουν γεγονότα της νέας τους πατρίδας και την ζωή τους στα ξένα.

Είχαν αφήσει το νησί τους για να ανακαλύψουν μια διαφορετική ζωή ή να ακολουθήσουν μια αγάπη που τους έκλεψε την καρδιά εκεί μακριά στα ξένα.

Ένα ανθοπωλείο στην μέση της πλατείας ομόρφαινε όλο τον γύρω χώρο και έδινε μια διαφορετική πινελιά ομορφιάς ενός ανθόκηπου του παραδείσου

Έπαιρνε το στενάκι στην άκρη της πλατείας, ένα μικρό δρομάκι την οδηγούσε σε ένα μικρό λιμανακι, ρηχό, μόνο μικρές βαρκούλες ψαράδων ησύχαζαν εκεί, από μια σκοτεινή νύχτα κάτω από την πανσέληνο, ξεδιπλώνοντας τα δίχτυα οι ψαράδες για να μπορέσουν για μια ακόμα φορά να φέρουν φρέσκα ψάρια στην αγορά του νησιού.

Τα μικρά σκαλάκια στριμωγμένα στην άκρη ενός βράχου στην πρωινή βόλτα της, για να ξεφύγει την ανέβαζαν πάνω στο κάστρο εκεί που το βλέμμα έφευγε ταξίδευε μακριά, χανόταν στο απέραντο γαλάζιο.

Εκεί που στο φως της ημέρας έβλεπες έναν κόσμο διαφορετικό, στο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού μια μαγεία υπήρχε που κανείς δεν μπορούσε να μάθει να ξέρει να ψάξει.

banner_home_2

Δημοσίευση

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
0 0 Votes
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε Όλα Τα Σχόλια